20 de juny de 2019

Estem preparant una nova edició de la BTT L'AUBERGE. Aquest any, en motiu de la celebració del 10 aniversari, tenim una novetat, i és que hem organitzat una BTT de tarda. El dissabte 6 de juliol a partir de les 17.15 h donarem sortida a la 10 BTT l'AUBERGE.

Trobareu, com sempre, la zona d'aparcament, al camp de futbol. Des de les 16.00 h i fins les 17.00 h podeu recollir els dorsals i la bossa regal, a la sala polivalent del Casal Municipal de Benissanet. Per als que vulgueu agafar forces, trobareu dolços i cafè.

A la sortida de la cursa, per animar-vos, ens acompanyarà la batucada de Móra d'Ebre.

A l'arribada, us podreu fer massatges, passar per la dutxa i si no en teniu prou, també disposareu de l'entrada a les piscines. Tot això, ho arrodonirem amb un bon sopar i ho acompanyarem amb la música dels Mano's Rock, grup de versions per a tots. I si encara teiu ganes de més gresca, us podeu quedar a la discomòbil!!!  

Preus:

20 € pels federats, cal presentar la corresponent llicència federativa.

24 € pels no federats.

25 € el mateix dia de la cursa i 29 € no federats

Pagament per TPV.

                                  


  • Les inscripcions el mateix dia es faran de 16 a 17 h, juntament amb l´entrega de dorsals.
  • Per la recollida del dorsal, cal presentar DNI i llicència federativa en cas de tenir-la. En el cas de no presentar la llicència, caldrà abonar l’assegurança del dia.